Automotive content creator

Online zichtbaarheid van jouw bedrijf wordt steeds belangrijker. De huidige economische ontwikkelingen benadrukken dit ook. Originele en eigentijdse content met een duidelijke strategie is onmisbaar. Denk hierbij aan autoreviews (vlog/blog), geschreven product recensies en bedrijfsfilms, maar ook het effectief inzetten en laten groeien van jouw social media kanalen. Met ruim acht jaar ervaring als content creator is Evelin de aangewezen persoon om de online zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten.

 

Een greep uit de opdrachtgevers: Femme Frontaal, Prins Esclusivo, 4WD-events en Angelwax

Wil je meer informatie? Neem nu contact op
Automotive content creator
Inspirerende spreekster

Inspirerende spreekster

Gepassioneerd vertelt Evelin over haar ervaringen in de autosport. Met gemak legt ze de koppeling tussen racen en ondernemen, natuurlijk aangepast aan jouw bedrijf. Door haar raceverleden heeft Evelin haar (mentale) gereedschapskist gevuld met tools om je gestelde doelen te bereiken, wat er ook op je pad komt.

 

Een verhaal over passie, uitdagingen, tegenslag, veerkracht, overwinningen en nooit opgeven. Na haar verhaal ga je weer bruisend van energie zelf aan de slag om te bereiken wat je wilt, op welk vlak dan ook.

 

Naast inspirerende spreekster kan je Evelin ook inhuren als presentatrice tijdens bijvoorbeeld een dag event of een (pers)conferentie over een automotive gerelateerd onderwerp.

 

Een greep uit de opdrachtgevers: Stichting Hellendoorn rally, Hella en Lifeline Leiderschap

Wil je meer informatie? Neem nu contact op

Verhoogde rijvaardigheidstrainer

Evelin had pas een paar maanden haar rijbewijs toen ze in de auto op de openbare weg een inschattingsfout maakte, de bocht uitvloog en na drie koprollen weer de grond raakte. Het liep gelukkig met een sisser af, maar de keus om een anti-sliptraining te volgen was snel gemaakt.

 

Wat Evelin daar leerde veranderde haar kijk op autorijden voorgoed. Weten hoe je moet handelen tijdens een mogelijk noodgeval op de weg kan levens redden. Inmiddels heeft ze verschillende trainingen gevolgd, is ze WRM gecertificeerd en verhoogt ze de rijvaardigheid van zowel mannen als vrouwen.

 

Je kan Evelin niet alleen inhuren voor anti-slip trainingen, maar ook voor openbare weg trainingen (defensief rijden), circuit trainingen en bij het verhelpen van verkeersangst.

 

Een greep uit opdrachtgevers: Prodrive Academy,  Automotive Experience Centre en Driving fun

Wil je meer informatie? Neem nu contact op
Verhoogde rijvaardigheidstraining
Ladies only events

Ladies only 

In de automotive sector blijft het aanspreken van de vrouwelijke doelgroep een uitdaging. Dit terwijl deze doelgroep steeds groter, en dus belangrijker wordt. Een gemiste kans, maar wel begrijpelijk gezien deze sector door mannen wordt gedomineerd. Evelin verkeert al ruim 15 jaar in deze mannenwereld en helpt jouw bedrijf om de vrouw wél aan te spreken zonder ‘roze tierlantijntjes’ te gebruiken.

 

Denk bijvoorbeeld aan het maken van relevante content, het organiseren van ladies only  (online) dealer events en leert ze je de do’s en dont's van marketing gericht op de vrouwelijke doelgroep.

 

Een greep uit de opdrachtgevers: FemmeFrontaal, Autolicious en 4WD festival

Wil je meer informatie? Neem nu contact op