De BMW M240i is net een nieuwe spijkerbroek

Vandaag op Zandvoort mijn eerste echte paar testuurtjes in de BMW M240i gehad. Wat een serieus speelgoed is dit, echt zo verliefd op, hoef vanavond niet eens meer te eten, zo vol ben ik van hem.

 

Hij neemt me mee aan mijn hand, beloont me met snelle en vloeiende lijnen als ik het goed doe en straft me af met onbalans en slechte bochten als ik te ruw doe.

 

Het stretchen van mijn comfortzone (hier schreef ik eerder over) gaat gepaard met wat groeipijntjes. Het realiseren dat ik mezelf aan het ontwikkelen ben naar een hoger niveau houdt in mijn geval in dat ik me bewust wordt van mijn tekortkomingen, bijvoorbeeld te hard doorremmen. Mooi punt om verder aan te gaan werken, dus dat is top.

 

Voor het gemak vergelijk ik de M240i even met een nieuwe spijkerbroek. Helemaal blij mee en staat je super, maar als je de broek een paar keer aan hebt gehad zit tie pas echt als gegoten.

 

Meters maken dus en vertrouwd raken met elkaar. Ik ga vanavond met een heel dankbaar gevoel slapen.

Terug naar alle berichten