De reden van mijn ene roze racehandschoen

Vandaag las ik het bericht dat Sharni Pinfold haar helm aan de wilgen heeft gehangen. Hoewel haar naam niet bij iedereen een belletje doet rinkelen is de reden waarom ze met motorsport gestopt is helaas veel bekender.

Er werd geprobeerd misbruik te maken van het feit dat ze vrouw is. Ze kon lucratieve deals sluiten, maar wel tegen onfatsoenlijke voorstellen. En dan beschrijf ik het nog netjes. Helaas komt dit vaker voor dan je denkt. Ook ik kan er over meepraten. Als ik een paar deals wel had gepakt dan was ik nu een stuk verder in de autosport.

Dit is de reden waarom ik met een zwarte en met een roze racehandschoen race. Om alle vrouwen te supporten die haar droom najagen in de racewereld, maar ook daarbuiten.

Dus deze is voor iedereen die zich in een soortgelijke situatie bevindt: Blijf trouw aan jezelf en geef nooit je droom op. Blijf geloven, want ik weet zeker dat het jou gaat lukken!

ik ga dus alleen samenwerkingen aan met merken waar ik achter sta. Niet alleen het product, maar ook de mensen achter het merk. Angelwax Nederland is daar een mooi voorbeeld van. Een heel goed merk met gave ondernemers die het met bloed, zweet en tranen hebben opgebouwd. Trots op!

Terug naar alle berichten