Raceseizoen 2019, wat was je bijzonder

Dit jaar heb ik het geluk gehad om veel kilometers te maken in verschillende race auto's. In de Mercedes-Benz SLK van JW Raceservice leerde ik tijdens de SLK-cup veel over mindset, aanvallen en verdedigen.

 

Mijn grenzen heb ik verlegd met de StayFast DW-16 van Stayfast racing, een lichte downforce auto met daarbij behorende rijtechniek. Ik reed er één DRDO race mee en eindigde 6e overall en 1e in de klasse.

 

Tijdens alle endurance races samen met Pieter van Noordenne en Tim Meusen

in de BMW 328i pakten we podium en ben ik veel wijzer geworden over racestrategieën.

 

Onwijs dankbaar voor iedereen die dit voor en achter de schermen heeft mogelijk gemaakt . Zonder jullie had ik geen meter gereden. 

 

Hoe volgend seizoen gaat lopen weet nog niemand, maar ik zal er alles aan doen om weer mooie samenwerkingsverbanden aan te gaan, podiums te pakken en mensen een onvergetelijke ervaring te geven!

Terug naar alle berichten