Stretch je comfortzone

Om te groeien moet je je comfortzone stretchen. Uit dat comfortabele gevoel stappen en juist dat doen wat je positieve zenuwen geeft.

 

Vandaag deed ik dit met mijn nieuwe beste vriend: de BMW M240i cupracer opgebouwd door Dayvtec. Deze 410 pk auto is race geprepareerd met gemodificeerde alles (remmen, ophanging, motormanagement enz). Rondetijden op Zandvoort rond 1:45.

 

Het regende en ik was een beetje ongerust omdat ik de auto niet kende. In mijn hoofd hoorde ik al een stemmetje zeggen dat ik de auto ging crashen, vreselijke rondetijden ging neerzetten of zeker iets anders stoms ging doen.

 

Maar wat ben ik blij dat ik daar niet naar geluisterd heb. Want ik heb de auto niet gecrasht en hoewel ik nog veel sneller kan, waren mijn rondetijden niet heel erg slecht.

 

Ik stapte uit de auto met een smile die zelfs Bob de Bouwer niet van mijn gezicht kan beitelen. Mijn comfortzone is weer een stukje gestretcht en kan niet wachten om weer in de auto te springen!

 

Dat gevoel dat je meer kunt dan je eigenlijk denkt is zo waardevol en kan je overal vinden, ook in kleine dingen.

Terug naar alle berichten