Vallen en opstaan
Misschien herken je het wel. Soms zijn er dingen die je echt zoooo graag wilt, je zet er alles voor aan de kant om juist dat voor elkaar te krijgen.
 
Maar soms kan je ook iets te graag willen, leg je er voor jezelf teveel druk op. En dan lukt het niet. Een manier is om het dan los te laten, even ruimte geven. Maar tegelijkertijd is er die angst, dat als ik het loslaat het dan helemaal niet meer gaat gebeuren.
 
Zoiets gebeurt me nu in de BMW M240i cup. Alle lichten stonden op groen, maar nu het daadwerkelijk zover is heeft toch een sponsor zich terug getrokken (wat ik in de geval begrijp) waardoor het racen in die cup een uitdaging gaat worden.
 
En dat is best een beetje zuur. Helemaal vlak voor het seizoen. Maar ik geef niet op. Uiteindelijk definiëren tegenslagen de mens en ook in deze gekke tijd zijn er binnen de kaders mogelijkheden genoeg.
 
Autosport blijft het mooiste wat er is. Niet alleen voor de coureur maar ook voor de ondernemer. Het brengt hele gave marketingmogelijkheden met zich mee, waarmee de naamsbekendheid wordt vergroot en de sales een boost kan krijgen. In de vorm van trackdays is er de mogelijkheid om zelf het racen te ervaren. Natuurlijk kan je ook in deze tijd je netwerk vergroten en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden!
 
Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Laat dan een DM achter en ik neem graag contact met je op.
 
Foto: Sander Boer
Terug naar alle berichten