Vandaag in het leslokaal van de raceauto: MINDSET

Vorig jaar ging lekker, de laatste race zelfs als 7de afgesloten. Dat maakte hongerig. Een top 5 moet er dan ook in zitten. Tijdens een trackday ging het best lekker en dat gaf vertrouwen voor de eerste racedag. Maarrrrrrr....

 

Dat ging niet zoals ik had gepland en eindigde vandaag 14de. Ik kon geen snelheid vinden. Waarschijnlijk omdat al dat vermogen naar de draaiende radertjes in mijn hoofd gingen, die in rap tempo allerlei zorgen mijn hersenen in slingerden.

Ik moest immers die top 5 halen, dat is mijn doel voor einde dit jaar en dat heb ik voor het gemak ook maar even met iedereen gedeeld. 

 

Wat ik niet in de gaten had was dat ik hiermee zo’n druk op mezelf zette dat ik vergat plezier te maken. En vaak als je plezier maakt, volgt de rest vanzelf.

Dus vanaf de volgde race wordt mijn doel plezier. En natuurlijk stiekem wel die top 5 maar dan als ondergeschikt doel.

 

Onwijs dankbaar voor iedereen die me vandaag heeft gesupport. Tot 28 mei in Zolder.

Terug naar alle berichten