Nieuws

Veronica Magazine: Verliefd op deze boksbal

23 January, 2021

Veronica Magazine interviewde mij over mijn grote liefde: De BMW M240i cupracer. Ik werd aan de tand gevoeld over mijn gevoel voor deze vierwieler, hoe ik onze relatie omschrijf en wat onze toekomstplannen zijn.

Deze bekijken!

RM Magazine: Racen is jezelf tot de limiet pushen

6 December, 2020

Nog nooit heb ik met mijn hoofd zo groot in een magazine mogen staan. RM Magazine vroeg mij naar wat racen voor mij betekent en wat mijn dromen zijn.

Deze bekijken!

36 coureurs genieten van mooie DRDO-avond

1 July, 2019

Een ieniemienie vermelding, maar kon het niet laten om het toch te posten. Evelin Dorssers finisht in de StayFast DW16 knap als zesde algemeen, met kort achter haar Ewald Klip en Piet-Hein Eldering.

Deze bekijken!

Auto Motor Klassiek: Racen in een oude SLK

1 February, 2019

Een interview in Auto Motor Klassiek over het racen in een oldtimer, de liefde voor auto's, mijn loopbaan, het ondernemerschap en mijn doelen. Zelfs mijn vader en moeder komen even voorbij en dat is zeldzaam omdat ik mijn privé leven vaak buiten beschouwing laat.

Deze bekijken!

Interview NOS op 3: Komt er een Maxime Verstappen?

25 November, 2018

De NOS op 3 interviewde mij over de autosport. Samen met racetalent Beitske Visser praat ik onder andere over vrouw zijn in de autosport, respect en de W-series.

Deze bekijken!

Start84: Racen, mijn beste coach

1 November, 2018

Autosportmagazine Start84 interviewde mij over het afgelopen raceseizoen 2018. Ik vertelde over de reality check die kreeg, de druk die ik mezelf oplegde en hoe ik mentaal gegroeid bent door het racen zelf.

Deze bekijken!

SLK Cup in hete strijd om de laatste punten

19 September, 2018

Nog een verrassing was de enige dame in het veld, Evelin Dorssers. Evelin weet zich verrassend goed staande te houden tussen al dat mannelijk geweld en eiste een keurige 10e plaats op

Deze bekijken!

Spannend slot tijdens de één na laatste wedstrijd van de SLK cup.

18 September, 2018

Evelin Dorssers, die de zaterdag te horen kreeg dat ze volgend jaar een paar keer in een open race wagen haar kunsten mag gaan vertonen, reed opnieuw een zeer sterke wedstrijd. Het leverde haar de eerste bokaal op, waar ze tijdens de prijsuitreiking zeer blij met was.

Deze bekijken!

Woman on a Mission: Evelin Dorssers

26 August, 2018

International Women on a Mission interviewde mij over mijn ondernemerschap, mijn missie en mijn lievelingsdingen.

Deze bekijken!

Start84: Hij vermoordt je niet

1 November, 2017

Het autosportmagazine Start 84 interviewde mij over mij eerste ervaringen in de Mercedes-Benz SLK-cup. Ik vertelde over de rij-eigenschappen van de auto, de mentaliteit van de deelnemers en mijn toekomstplannen.

Deze bekijken!

Junkyardrace: De Galaxy Girls gaan space and beyond

27 February, 2017

Vorig jaar raceten FemmeFrontaal raceladies Evelin Dorssers en Rianne Bergman samen met Janique van Son en Sascha de Goede een succesvolle Junkyard Race. Ze haalden met de Pink Ribbon BMW van Race Factory op een stilleto hak na, net het podium niet. Een revanche kon dus niet uitblijven!

Deze bekijken!

Racen iets voor mannen? Nee joh!

5 February, 2017

Racen iets voor mannen? Nee joh! FemmeFrontaal Evelin gaat het tegendeel bewijzen en rijdt dit jaar in de Mazda MaX5 Cup met een Mazda MX5 geprepareerd door Enjoy Racing. Ze kan niet wachten om haar sporen in deze cup na te laten. FemmeFrontaal Odiel in gesprek met Evelin over dé uitdaging van Pumps en Asfalt.

Deze bekijken!