Nieuws

VLOG: Eindelijk! Het Pagani museum en meer...

20 November, 2022

Pagani, toen mijn ogen jaren geleden het koetswerk van de Zonda C12 streelden op de Autosalon van Genève werd ik op slag verliefd. Het lijnenspel, de motor, de techniek en de details, zo hoorde een peperdure supercar...

Deze bekijken!

VLOG: Deze Ferrari Musea zijn indrukwekkend!

27 October, 2022

Dit stond al heel lang op mijn bucketlist. Een bezoek aan de twee Ferrari musea en een tripje langs de fabrieksvelden en het Fiorano testcircuit. Wat een wonderschone auto's heeft dit merk toch gebouwd en wat een gave racehistorie heeft het gehad. Ik neem je mee in mijn...

Deze bekijken!

VLOG: 8H Zandvoort MV Motorsport

2 August, 2022

Omdat de helft van het Driven by Ambition team op vakantie is race ik deze keer met twee mannen. We racen in een BMW 130i gerund door MV Motorsport. Halen we het podium? Bekijk de vlog:

Deze bekijken!

VLOG: Teamwork makes the dream work

31 May, 2022

Teamwork makes the dream work. Dat bleek maar weer tijdens afgelopen 8H race op Zandvoort. Toen we de startgrid op reden bleek er plotseling een technisch mankement aan onze BMW M240 te zijn! Het werd een race tegen de klok om toch van start te kunnen gaan....

Deze bekijken!

VLOG: Maak van je zwaktes je sterktes

5 December, 2021

Met driften had ik een haat- liefdeverhouding. Te weinig gevoel in mijn rechtervoet en mijn lijf waardoor ik de auto niet goed aanvoelde en frustraties de boventoon voerden. Geloof mij, door frustratie ga je in je hoofd zitten en dat werkt juist averechts. Je moet juist voelen hoe de auto zich gedraagt. Uit dat hoofd en in je billen zeg ik altijd maar. Hoe funzig dat ook klinkt, het klopt wel...

Deze bekijken!

VLOG Lotus Emira: De perfecte samensmelting van vorm en functie

19 November, 2021

Toen de zon onder ging moest hij weer weg. Een soort van Assepoester, alleen nu is er geen toverkracht in het spel. Of misschien toch wel... Bij Lotus werken tovenaars die vorm en functie met elkaar laten samensmelten. Zonder actieve aero schijnt.....

Deze bekijken!

VLOG: 8H van Zandoort met Team Wicked Weijs

17 November, 2021

De laatste DNRT Edurance race van dit seizoen stapte ik weer in de BMW M240i. Dit keer met Vivienne Weijs, Charlotte Verkuijlen en Derek Oosthoek. Samen vormende we het Wicked Weijs team. De concurrentie was heavy, het weer was uitdagend en met een nieuw team waarvan niet iedereen al even vertrouwd was met de auto was het behalen van een podium ambitieus...

Deze bekijken!

VLOG: Winners! 8H Zandvoort 3 juli 2021

1 August, 2021

Onder de naam Driven by Ambition stond ik op 3 juli aan de start van de 8H van Zandvoort in de BMW M240i. Samen met Audrey van Ham, Daniëlle Kleyheeg en Vivienne Weijs wilden wij laten zien dat je alles kan bereiken wat je wilt. Om jong vrouwelijk talent te koppelen aan bedrijven die de vrouwelijke doelgroep lastig kunnen bereiken zijn we

Deze bekijken!

VLOG: Winners 8-uurs Zandvoort Tourklasse 08-05-21

16 May, 2021

VLOG: Bekijk de vlog van de 8-uurs van Zandvoort op 8 mei 2021. Met een onervaren team winnen, is dat mogelijk? Inmiddels kan ik je vertellen dat met de juiste voorbereiding, toewijding, samenwerken en een top team dit kan!

Deze bekijken!

Nieuwe helm Livery van Wrapaholic

21 December, 2020

De nieuwe livery op mijn helm is af. Helemaal in Angelwax kleuren. Wrapaholic heeft een top job verricht! Echt heel blij mee. Wat vind jij er van?

Deze bekijken!

Vlog: Endurance | Winners 8-uurs van Zandvoort

19 August, 2020

Als team Victorious Secrets bestaande uit Evelin Dorssers, Vivienne Weijs, Janine Pronk-Venema en Charlotte Verkuijlen hebben wij de 8-uurs van Zandvoort gewonnen! Als enige damesteam aan de start smaakte de overwinning heel zoet.

Deze bekijken!

Race veilig met Angelwax H2GO op je ruiten

8 July, 2020

De regen komt soms met bakken uit de lucht vallen. Dan is goed zicht tijdens het autorijden erg belangrijk. Helemaal als je op het circuit aan het rijden bent. Gebruik daarom H2GO op je autoruiten.

Deze bekijken!

#13 Racevlog | Vastberadenheid

18 October, 2019

Alweer de laatste race van seizoen 2019. Het regende en de baan was op sommige stukken heel glad. Opeens stopte de motor van Luby Lucy ermee, die ik gelukkig wel weer aan de praat kreeg. Dit zorgde wel voor achterstand op de rest van het veld. Ik neem je onboard mee in het inhalen en ingehaald worden.

Deze bekijken!

#12 Racevlog | Relax

9 September, 2019

De een na laatste race alweer. Met een openvliegende motorkap, inhaal race en een onboard rondje over het TT-circuit

Deze bekijken!

#11 Racevlog | Geloof in jezelf

20 August, 2019

In de vierde SLK-cup race realiseer ik mezelf dat vertrouwen op je eigen kunnen veel beter racet dan mezelf bezig houden met ingehaald worden. Hoe dat er uit ziet zie je in deze vlog.

Deze bekijken!

#10 Racevolg | Racewars

15 July, 2019

De derde race van seizoen 2019 was er eentje van hitte, waterpistolen, emoties (het zal ook niet) en tikjes. Niet het gewenst resultaat maar natuurlijk weer veel geleerd!

Deze bekijken!

DRDO race Stayfast DW-16

4 July, 2019

De eerste race in de Stayfast DW-16 was een succes! Tijdens de DRDO race op 26 juni 2019 pakte ik de overwinning in race 2.

Deze bekijken!

#9 Racevlog | Dansen in de regen

10 June, 2019

De tweede racedag bracht me naar het circuit van Zolder. In al die jaren heeft het nog nooit geregend tijdens een SLK-cup race, maar we moesten er nu aan geloven. En dat bracht de nodige uitdagingen met zich mee....

Deze bekijken!

Endurance | Team Hunt 6-uurs Zandvoort

2 June, 2019

Dit keer ben ik door de heren van Team Hunt uitgenodigd om de 6-uurs van Zandvoort mee te racen. Het was zo warm dat de mussen van het dak vielen. Veel water drinken dus. De heren hadden het tempo er prima in en met de juiste strategie hebben we het podium gepakt!

Deze bekijken!

#8 Racevlog | Mindfulness 2.0

11 May, 2019

Rust in het koppie is rust achter het stuur. Dat is één van de belangrijkste dingen tijdens een racedag. Mindfulness it is! Dit werd me deze race nog duidelijker.

Deze bekijken!

Lubi Lucy heeft een nieuwe Livery!

7 April, 2019

Nieuw raceseizoen en dus een nieuwe outfit voor Lubi Lucy! Goedsign heeft haar nieuwe velletje er met veel expertise opgeplakt. Ze ziet er weer uit om door een ringetje te halen.

Deze bekijken!

#7 Racevlog | Van droom naar werkelijkheid

21 October, 2018

Aan het begin van dit raceseizoen stelde ik mezelf een doel. In de Top 10 eindigen. Dat begon de eerste race al lekker, want door een technische issue met de auto moest ik meteen achteraan starten. Inmiddels zijn we bij de laatste racedag van het seizoen aangekomen. Is het me gelukt om in de Top 10 te eindigen?

Deze bekijken!

#6 Racevlog | Lesje verdedigen 2.0

20 September, 2018

Het was me wel een racedag vandaag! Tot op mijn tandvlees verdedigd en eindelijk een bokaal binnen gescheurd!

Deze bekijken!

#5 Racevlog | You win some you lose some

5 August, 2018

De vijfde race van de SLK-cup werd gereden op Zandvoort. En natuurlijk gebeurde er weer van alles....

Deze bekijken!

#4 Racevlog Voelen en afstellen

27 July, 2018

De vierde SLK-race van dit seizoen bracht me naar het TT-circuit van Assen. Het was bloedheet en de auto voelde niet lekker tijdens de vrije training. Dat betekent afstellen. Hoe dat er aan toe ging zie je in deze vlog.

Deze bekijken!

#3 Racevlog | De grens opzoeken

5 July, 2018

De derde race op Zandvoort was er weer eentje vol avonturen. Van rode vlag tot tracklimits en van inhalen tot bijna met hoge snelheid van de baan geduwd worden.

Deze bekijken!

#2 Racevlog | Gevechten in de hitte

29 May, 2018

Ronde twee van de Mercedes-Benz SLK-Cup bracht mij dit keer naar circuit Zolder in België. De temperaturen liepen hoog op, zowel buiten, als in de auto...

Deze bekijken!

Galaxy Girls x Junkyardrace 2018

7 April, 2018

Evelin ging samen met haar Galaxy Girls het circuit weer op voor een nieuwe editie van de Junkyardrace! Na twee keer tweede te zijn geworden, werd het dit keer tijd voor een eerste plaats. Helaas sloeg het noodlot toe...

Deze bekijken!

#1 Racevlog | Lichtgewichtje

5 April, 2018

De eerste race van de Mercedes-Benz SLK cup en meteen al straf. Mijn SLK (Luby Lucy) is te licht bevonden. Waarom dat komt, hoe het is opgelost en of ik toch nog aan de start verscheen zie je hier:

Deze bekijken!

Galaxy Girls pakken tweede plek op Junkyardrace

1 November, 2017

Evelin Dorssers, Janine Pronk-Venema, Mariska Miedema en Vivienne Weijs reden de 6 uur durende Junkyardrace op Circuitpark Zandvoort en werden tweede!!

Deze bekijken!

Junkyardrace 2017 x Galaxy Girls | Aftermovie

21 March, 2017

De Galaxy Girls met Evelin, Rianne, Mariska en Janine werden tweede tijdens de Junkyardrace 2017 op circuitpark Zandvoort! The aftermovie

Deze bekijken!