Nieuws

Iconisch: Lotus Esprit

25 February, 2020

Er zijn een aantal supercars die we inmiddels iconisch mogen noemen. Een daarvan is de Lotus Esprit. De auto die bijna iedereen kent van de James Bond films. Ik vond een Lotus Esprit Turbo S3 bij Van der Kooi Sportscars en geef je een tourtje om en in deze bijzondere auto.

Deze bekijken!

W-series op TT-circuit Assen

20 July, 2019

De W-series op Assen. Ik neem je mee over de paddock, laat je de Tatuus T318 zien, wissel wat woorden met Beitske Visser en je ziet de dames in actie op het circuit!

Deze bekijken!

Review: Op date met de BMW M2 Competition

21 November, 2018

Hoewel ik echt een leuk leven heb voelde ik me de laatste tijd een beetje rusteloos. Ik miste iets, en kwam er maar niet achter wat. Totdat ik oog in oog kwam te staan met de nieuwe BMW M2 Competition en alles op zijn plek viel. Geschreven review vind je op FemmeFrontaal.nl

Deze bekijken!

4WD Festival report 2018

11 September, 2018

Ook dit jaar breng ik het 4WD-festival voor je in beeld. Ik ontdek een nieuw automerk, maak kennis met de ex (auto) van Prins Bernhard, trotseer het parcours in een Dakar truck met Dakar rijdster Marijke van Ettekoven en nog veel meer.

Deze bekijken!

De evolutie van Porsche | FemmeFrontaal

4 July, 2018

Ik neem je mee op een Porsche tijdreis, de modellen, (motorische) ontwikkelingen, handling en als kers op de taart een launch control sprintje in de Porsche GT2 RS!

Deze bekijken!

Zenvo TSR-S @ SuperCar Sunday | FemmeFrontaal

4 June, 2018

Dit was de meest bizarre editie van Supercar Sunday tot nu toe. Mede door de aanwezigheid van deze Zenvo TSR-S. Deze twin-supercharged 5,8-liter V8 heeft 1194 pk en katapulteert me van 0-100 in 2,8 seconden. En heb je die aerodynamische vleugel al gezien? Ik mocht het live aanschouwen tijdens een rondje TT-Circuit in Assen.

Deze bekijken!

Apollo IE @ Supercar Sunday | FemmeFrontaal

3 June, 2018

Wat een intense supercar is dit. Deze Apollo IE is voorzien van een 6.3 liter Ferrari V12 motor en produceert 780 pk. Ik liep er een rondje omheen, deed mijn hakken uit om er even in te zitten en maakte een praatje met de marketingman van dit brute merk.

Deze bekijken!

Review: Mercedes-Benz A-klasse | FemmeFrontaal

26 April, 2018

Ik vloog naar Kroatië om de nieuwe Mercedes-Benz A-klasse aan de tandwielen te voelen. Ben ik er over te spreken? Je ziet het in deze review

Deze bekijken!

Aston Martin DB11 - The Night Out

23 February, 2018

Being successful pays off. But what’s the point of working hard for your success if you don’t enjoy the actual result? In this classy video, starring a brand new Aston Martin DB11 featuring some stylishly dressed characters, we’d like to share a clear message.

Deze bekijken!

Review: Pret met de Hyundai i30N knetterraket

10 December, 2017

En dan, het geluid! Hij knettert nog harder dan mijn vriend op de wc. Het uitlaatgeluid is echt, dus niet elektronisch, en geregeld door een klep in het uitlaatsysteem. Ik blijf maar terug- en opschakelen om dit geluid te horen, het werkt verslavend.

Deze bekijken!

Maserati 450S - Autumn Dream

29 October, 2017

A small film featuring a Maserati 450S aluminium recreation. This unique piece of engineering is an aluminium, handcrafted recreation of Maserati’s legendary ’57 450S racing car. Not only is the car inspirated by a historical Maserati model, it’s also based on a model of the famous Italian brand.

Deze bekijken!

4WD Festival report 2017

14 September, 2017

Het 4WD-festival is het outdoor 4x4 lifestyle event voor jong en oud en ik mocht er verslag van doen. Ik onderzoek het terrein met en maak praatjes met de standhouders, bezoekers, deelnemers en cross nog een rondje mee over het parcours.

Deze bekijken!

Review: Honda Civic Type R | FemmeFrontaal

18 July, 2017

De een vindt de Civic Type R lelijk, dan andere vindt hem mooi. Ik vind het een familiewagen gone crazy. Een daily drive met overal functionele sleuven en gaten om de wind zo te begeleiden dat de wegligging subliem is. Ik rijd ermee op de....

Deze bekijken!

Evelin test de Fiat 500e bij Wim Prins

14 July, 2017

Evelin test de 100% elektrische Fiat 500e en vertelt je precies wat er zo leuk aan is!

Deze bekijken!

The Lamborghini chase: Huracan vs Countach

11 June, 2017

A small film about a girl stealing a Lamborghini Countach and a chasing Lamborghini Huracan. Be ware: contains epic Lamborghini sounds, beauty and sexyness..

Deze bekijken!

Review: Michelin Pilot Sport 4S band getest

10 May, 2017

Michelin heeft iets nieuws! De Michelin Pilot Sport 4S band: de beste sportband op het vlak van veiligheid. Ik testte de band uit op het circuit in België, met als toetje rijden in een Formule 4 raceauto.

Deze bekijken!

Review: BMW M2 | FemmeFrontaal

30 June, 2016

Als er een auto is waar ik reikhalzend naar uit heb gekeken, dan is het wel de BMW M2. Is hij net zo onweerstaanbaar als de 1M? Zie het in deze review

Deze bekijken!